Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

   
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Δημιουργία δικτυακών τόπων (web sites)

Το καύσιμο για την επαγγελματική σας δραστηριότητα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο των επιχειρήσεων δεν μπορεί να είναι άλλο από τον δικτυακό τόπο που θα δημιουργήσετε για να προωθήσετε την εταιρεία σας ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική σας ενασχόληση ή ενδιαφέρον.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να αναδείξουν την επαγγελματική σας προσωπικότητα με τρόπο που θα εμπνεύσει όχι μόνο τους πελάτες σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Για τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, τον εκσυγχρονισμό του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησής σας, την εδραίωσή σας ως δυναμικό παίχτη στις αγορές, την προσέλκυση νέων πελατών και τη διευκόλυνση των υπαρχόντων πελατών σας, οι ειδικοί μας έχουν να σας προτείνουν λύσεις δημιουργικές που θα δώσουν άλλη διάσταση στην εργασία και τα ενδιαφέροντά σας, με εργαλεία τις σελίδες με εμπλουτισμένο περιεχόμενο (animation, video ή audio) Flash ή Silverlight, στατικές ή δυναμικές σελίδες, τα γραφικά, τις φωτογραφίες και την αισθητική που σας εκφράζει καλύτερα.

 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr