Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

   
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Διερμηνεία

Πολλές φορές στα πλαίσια της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής χρειάζεστε να μεταδώσετε μηνύματα αποτελεσματικά και με ακρίβεια, και όταν οι γλώσσες δημιουργούν φραγμό, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τον στόχο σας με τις άριστες υπηρεσίες διερμηνείας που παρέχουμε.

Είτε θέλετε να κατανοήσετε, είτε θέλετε να γίνετε αντιληπτοί, στα Ελληνικά, τα Ρώσικα, τα Τούρκικα ή τη γλώσσα των Ζουλού, χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο, αξιόπιστο επαγγελματία για να αναλάβει την επικοινωνία και για να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Onaji παρέχει σε εταιρείες, ιδιώτες, συνεδριακά κέντρα, πανεπιστημιακούς και κρατικούς φορείς, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διερμηνείας από άριστα καταρτισμένους διερμηνείς.

 

 

 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr