Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

   
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Μετάφραση νομικών κειμένων

Από και προς όλες τις γλώσσες οι μεταφράσεις νομικών κειμένων που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνονται από άκρως εξειδικευμένους και ικανότατους μεταφραστές, άριστους γνώστες της ορολογίας και των επιστημονικών αντικειμένων και καλύπτουν, ενδεικτικά τα ακόλουθα:

Εμπορικές συμβάσεις, συμβάσεις εμπορικής αντιπροσωπείας, leasing, franchising, κτλ, έγγραφα σύστασης εταιρειών, καταστατικά, ισολογισμοί, εξαγορές, εργασιακές συμβάσεις, δικογραφίες, κανονισμοί λειτουργίας, πληρεξούσια, μεταβιβάσεις, πιστοποιητικά και ληξιαρχικές πράξεις κάθε είδους – γέννησης, γάμου, θανάτου, τίτλοι σπουδών κ.α.

Σε συμβουλευτικό επίπεδο και σε επίπεδο επίλυσης μεταφραστικών ζητημάτων έχουμε την υποστήριξη της νομικής μας συμβούλου και έχουμε θέσει ως απόλυτο στόχο μας να μπορούμε να σας διευκολύνουμε και να σας εξυπηρετούμε έτσι ώστε να μπορείτε να ολοκληρώνετε κάθε απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία με τον πιο αποτελεσματικό και λιγότερο χρονοβόρο τρόπο, αναζητώντας τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και την επιχείρησή σας.

 

 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr