Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

   
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Κειμενογράφηση

Αυτόοοο..... που..... έεεεχειι .... σοκολάαατααα από πάνω ..... και από κάτω .... είναι ...... έτσι ... κάπως ..... μαλακό ..... και λιώνει ....

Το ''προφιτερόλ'' δεν είναι δύσκολη λέξη. Οι σωστές λέξεις όμως δεν έρχονται πάντα τη στιγμή που τις χρειάζεστε. Για εμάς όμως το να παίζουμε με τις λέξεις είναι ό,τι ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

Δώστε μας τις κατευθυντήριες γραμμές, περιγράψτε μας γενικά το μήνυμά σας, την ιδέα σας, το όραμά σας, ζωγραφίστε το αν χρειαστεί, εμείς θα καταφέρουμε να το κάνουμε κείμενο, με τη σοβαρότητα (ή την έλλειψή της), με το ύφος, τη δυναμικότητα και την αποτελεσματικότητα που θέλετε να πετύχετε.

Από έναν στίχο έως τα απομνημονεύματά σας, από μια φιλική επιστολή έως το πιο επίσημο έγγραφο ή τα κείμενα του δικτυακού σας τόπου, μπορούμε να δώσουμε μορφή σε ό,τι θα θέλατε να εκφράσετε και έχετε στην άκρη της γλώσσας σας.


 

 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr