Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

   
 

Mετάφραση
ιατρικών κειμένων

Περισσότερα

Mετάφραση
νομικών κειμένων

Περισσότερα

Mετάφραση
τεχνικών κειμένων

Περισσότερα

 
 

Η εταιρεία

Η δουλειά μας δεν συνίσταται στην απλή, διεκπεραιωτική μεταγραφή των κειμένων σας από τη μια γλώσσα στην άλλη. Αυτό που κάνουμε είναι να εργαζόμαστε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε στη γενικότερη λειτουργία της επιχείρησής σας και στην επίτευξη των στόχων σας. Κατανοούμε τις ανάγκες σας και προσαρμοζόμαστε σε αυτές με τον ίδιο τρόπο που κατανοούμε και χειριζόμαστε τον γραπτό και προφορικό λόγο σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου. Φέραμε κοντά τους καλύτερους από χώρους–κλειδιά του επιχειρηματικού και επιστημονικού κλάδου και σας στηρίζουμε ολοκληρωμένα για να παραμείνετε επιχειρηματικά δραστήριοι και να επεκταθείτε δυναμικά νικώντας τον ανταγωνισμό.

Onaji στα Ιαπωνικά ...

... σημαίνει ''ίδιος'', ''ίσος'', ''ισοδύναμος''. Η αρχή της ισοδυναμίας στη μετάφραση έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης των μεγαλύτερων γλωσσολόγων και θεωρητικών στον κλάδο και είναι θεμελιώδης στην επιστήμη της μετάφρασης, τόσο ως προς τη θεωρία όσο και ως προς την πράξη. Οι λέξεις μας μαγεύουν, τις αναζητούμε συνεχώς και αποτελούν την πηγή της έμπνευσής μας.

 

 

 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr