Είμαστε μοναδικοί ...

... διότι κάναμε επάγγελμα την αγάπη μας για τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Διότι έχουμε αποδείξει ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στον χώρο της μετάφρασης και της επικοινωνίας και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό ό,τι για εσάς αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι γνώσεις μας, μεταφράζονται στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, που είναι η Onaji.

"
   
 

Μας ενδιαφέρει να παραμένουμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά τεχνικών που μας βοηθούν να μειώνουμε το κόστος της μετάφρασης χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα.

 
 

Προσφορά μεταφραστικού έργου

Συμπληρώστε τα πεδία που ακολουθούν για να σας στείλουμε την προσφορά μας για το μεταφραστικό έργο που σας ενδιαφέρει. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα με την εκτίμηση του κόστους και του χρόνου που θα χρειαστούμε για την ολοκλήρωση του έργου σας.

Σε κάθε περίπτωση, και έως τη στιγμή που θα έχουμε τα προς μετάφραση κείμενα στη διάθεσή μας για την απαιτούμενη επεξεργασία και μελέτη, η προσφορά μας είναι ενδεικτική και μη οριστική.

Από γλώσσα:
Σε γλώσσα:
Πλήθος λέξεων (κατά προσέγγιση) ή πλήθος σελίδων:
Η μετάφραση αφορά σε:
Αν έχετε σχόλια, συμπληρώστε τα στο χώρο που ακολουθεί:

 

Πείτε μας πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας:

Όνομα:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Fax:
 

 
 
Ευρυσθέως 2, 11854 Αθήνα | Τηλέφωνο: 210.3848260 | Fax: 210.3843833  | info@onaji.gr